Nevěsta v periférii

Nevěsta v periférii

Anotace: ....

Nevěsta v periférii

Na periférii města
Posedává nevěsta smrti
Ví že jí nic nečeká
Přemýšlí ,kdy vlak schytá ,do svého bílého hávu
Opředená slzami těch co jí oplakávají
Polapila vlak do svého těla-navždy zmizela
Pochopila že život všem promíjí
Obzvlášť tomu co ublížil…
Milovala tak že i přes to všechno ho nedokázala nenávidět…
Prominula že odsoudila všechno tak rychle.
Autor Yukki, 04.06.2008
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí