Inspirace sluncem..mmm..mm..m...

Inspirace sluncem..mmm..mm..m...

Anotace: Co mě nezabije,to mě posílí…právě stopnul jsem si taxi motýlí...

V podmanivém rytmu
svíjí se tanečnice Vesna…
probouzí zamrzlá temná srdce ze sna…
Svítí myšlenkám ze začarovaného kruhu…
V mlhách vědomí rozzáří naši skrytou duhu…
Vyryté vrásky od starostí teplo vyhladí…
Malé a vzácné okamžiky od přítele pohladí…
Tep rozproudil se jako rozvodněná řeka…
Opít se touhou…
a nedělat si hlavu s tím,co na nás čeká….
Duše zatita vonnými květy zpívá…
veselá nálada tělo rozechvívá….
Autor enigman, 05.06.2008
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, igniss, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..mít křídla motýlí a proletět se na chvíli..

07.06.2008 23:14:00 | igniss

Pěkná náladovka.

05.06.2008 09:49:00 | Psavec

Kde je stanoviště motýlích taxíků..?.. chci se projet :o))

05.06.2008 08:14:00 | labuť

krásná, ale anotace se mi líbí ještě víc ...

05.06.2008 07:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí