Jsi...

Jsi...

Anotace: ...

Jsi...
Jsi jako slunce žhavá,
jsi jako šelma dravá.
Jsi jako voda zrádna.
Jsi oheň co v srdci plane,
jsi bytost se kterou každý mládne.
Jsi štěstí co chodí samo,
jsi štěstí co mě potkalo.
Jsi to jediné co mi chybí,
jsi to ty koho miluji.
Autor jerremi, 05.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí