mobil

mobil

Anotace: baladický epos o ťažkom údele mňa mojeho

včera som videl v telke
reklamu na mobil
som debil
že nemam toten mobil
šak nemam teraz jak tlačitka mačkať
zavolať čaji že postihla ma hnačka
že ma poškriabala mačka
poslať benefičnu esemesku
že nech podporim esenesku
nemam bluetooth ani foťak na mobile
teraz neprežijem krásne chvíle
s farebnym displejom a svietiacimi tlačitkami
joj oni hýria svetielkami
číselkami a písmenkami
som debil
že nemam toten mobil
že nemam kvietočky na displeji
šichni ludé sa mi smějí
že nekecam do mikrofonika
nežné slová podvodníka
že ťa ľúbim
i keď mi v skutočnosti
smrdí z huby
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))))))))) tak jsem se s chutí zasmál

05.06.2008 17:38:00 | Ch.B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí