Skřítek z kytek

Skřítek z kytek

Anotace: Když můj malý nemohl usnout, tvrdil, že za to může skřítek, který bydlí v květináči.

Chodí za mnou malý skřítek.
Každý večer vyskočí z kytek,
co má máma na okně
a hned volá – chyť si mě.

Skřítek z kytek
nenechá mě večer usnout.
Skřítek z kytek
musím se mu smát.
Skřítek z kytek
po zácloně umí sklouznout.
Skřítek z kytek
pojď, budeme si hrát.

A hned letí vzduchem polštář,
peřina se svalí na zem.
Volá na mě – tak se ukaž,
na posteli spolu skáčem.

Skřítek z kytek
nenechá mě večer usnout.
Skřítek z kytek
musím se mu smát.
Skřítek z kytek
po zácloně umí sklouznout.
Skřítek z kytek.
pojď, budeme si hrát.

Když v tom máma chytí kliku,
skřítek zmizí v květináči.
Ach ty malý nezbedníku,
na mě se teď máma mračí.
Autor Písnička, 04.08.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí