Milenka .... nejvěrnější ...

Milenka .... nejvěrnější ...

Anotace: ... určitě ji taky znáte ...

.

Spodničky natřásej moje milá
představy zapřahej do vozu,
nevadí kdyby jsi i trochu pila
pro důraz molových úhozů

Raduj se má milá bude to veliké,
raduj se miláčku dnes mi jde karta,
utápí vědomí v jistotě prorocké
milenka má věrná, zkurvená Chandra ...

*

------------------------------------------------------
Comment pro "6thSun" ... dílko " Den blbec" ...

*
Autor HarryHH, 05.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: Cleris, Aťan, Marcella, Andrea Vatulíková, Levandule, mamina, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jak může být milenka věrná? ... to jako ctí pokušení? ... nebo hřích? ...

12.06.2008 07:52:00 | Marcella

Do předposledního slova bych dala "z" místo "s" na začátku.
Co srazík - nerozmyslel sis to?

06.06.2008 08:24:00 | Levandule

... nu alespoň jedna která je věrná ...

05.06.2008 17:53:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí