Přáli si být volní

Přáli si být volní

Anotace: a lidé je zklamali...

Chtěli skočit do propasti,
být navždy ztraceni, -jako v cizí zemi hosti
nebojovat už s mužskou ješitností,
s drbama a ženskou nenávistí.
- srdce plné povinosti-
svými city jsou si jisti
- až na ní.

Skočit jako Romeo a Julie
jen zapomenuta - u hrobu pomníček
smrtelný nápoj svobody vypije
a na něm pár opadlých vrbových kočiček.

Žít někde jinde, v zapomnění
chtít štěstí které štěstím není
to v bance za papíry se změní
které cenu ztrácí po setmění.

Chtít?
ale nemít...
Proč?
Když srdce říká skoč,
on chytá ji za ruku
"ať svět nasadí si paruku,
tenhle účes mu nesluší"
skočili
skočili poslouchat šum mušlí...

ruka v ruce
poslední výdech
srdce u srdce
zmýlili se v lidech?
Autor Kwítko, 05.06.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí