Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Kdo Vám nejlépe poradí?

'"Žijeme jen jednou."
- přítel Ti radí -
"Tak si běž sednout,"
- učitel tě schladí -
"Ještě si pořád dítě!"
- kárají Tě rodiče -
"Hele kámo, rozhazuj sítě."
slyšíš opilého řidiče...

rada z prava, rada z leva
Kdo se má správně rozhodnout?
na štěstí je v obchodě sleva -
tak co se nějak dohodnout?

Průnik dovolených činností
sloučený s povolenou noční dobou
přítel od úkolů tě odprostí
interval končím. Schlazena vodou.

Názor můj - moje rozhodnutí
je jen stéblo trávy ve větru
nakonec v průniku a shrnutí
se budu stejně trápit v babiččiném svetru...
Autor Kwítko, 05.06.2008
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný

06.06.2008 16:03:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí