Na hranici

Na hranici

Anotace: O tom jak dokáží být lidé zlí...

Na hranici dívka stála
Plakala a nebo se smála?
Nikdo neví jak to bylo

Vítr rve dívčí vlasy
Z davu jsou slyšet hlasy
Prý čarodějnice tam stojí
„Bosorko ohavná!“naň volají

Světlé oči na okamžik zmatněly
Hromy na letní obloze zahřměly
Lidé v údivu se krčí
Mají strach z té dcery vlčí
Co na hranici stojí a pokorně mlčí

Muž na koni dojel k hranici
Snaží se dostat dívku z pout hořících
Konečně pevně svírá její tělo
Bolestí je vykoupeno

Už není krásná jako letní den
Ač doufá, že hranice byla sen
Bolest vyvrací tu naději
Do náruče hrdiny stulí se raději
Autor Santinan Black, 05.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, Rikitan, Chobotnička, 6thSun, Gracia, Sana.sorrow, Azazen, Lachailla, mauvais-ange, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi moc líbí..

25.11.2010 10:25:00 | Gabrielle

:+))

06.07.2008 22:16:00 | Bíša

Dokonalá, nádherná...
Azazen

06.06.2008 09:44:00 | Azazen

Pěkné

05.06.2008 19:49:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí