Zlatí

Zlatí

Anotace: ...

Zlatí mi volala,
že mě ma ráda říkala.
Já jí to věril, své tajemství jsem jí svěřil.
Řekl jsem jí, že jí mám taky rád
a že se o ní chci tak trošku bát.
Je to prítel nejlepší,
jediný, dobrý, pohodový.

Zlatí je kráska, to každý ví.
O její srdce se kazdý pokouší.
Marný má každý boj,
ona chce jednoho
a nedá mu pokoj.

Dotyčný ignoruje ji,
srdíčko ničí jí.
Je mladá a zoufalá,
je prostě do něj zamilovaná.
On to dobře ví
a přesto jí na volání neodpoví.
Autor jerremi, 05.06.2008
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: huhu10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí