Hmm...válečná?

Hmm...válečná?

Anotace: Zas něco realistického

Všude nemoci a bída
Dobrá duše zřídka se vídá
Všude hlomoz a válka
Zbraní je i basebalová pálka

Kam jsme se to dostali
Cože to politici říkali
Situace krizová
Rozmetaná cesta křížová

Všude zuří boje
Pojď pryč lásko moje
Tohle není pro nás
Tenhle bojový pás

Lidé umírají
Rakety létají
Obchody vyrabované
Zbraně aspoň kované

Nikdo neví, zda se rána dožije
Jak dlouho moje srdce ještě pobije?

Válka, válka a zase válka
Kolem mě letí další kulka

Musíme rychle odtud
Pohání nás ten základní pud

Už to vypadá dobře
Jsme v bezpečí
Letí kulka, je mířená, dobře
Milá u mě brečí
Autor Shaamot., 05.06.2008
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí