Za Tvým stínem

Za Tvým stínem

Anotace: zůstávám...............

Možná se bojím,
že zůstanu stát tam kde stojím,
s otevřeným klínem
Bez víry a lásky
klást si budu stejné otázky
Možná se bojím prázdnoty,
kdy ticho je slyšet víc než křik
vyživuje můj vnitřní vzlyk
a udržuje pochod nejistoty
Každý krok je do neznáma
Jedna propast,
Tma, hluboká jáma
a konec všech mých nadějí
Tak tu stojím jako strážník
samotná raději
hlídám tikot nicoty
a bojím se zklamání.
Autor laura3, 06.06.2008
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí