Kap, kap

Kap, kap

Anotace: Déšť v mé duši

Kap, kap
Kapka za kapkou padá
Po oknech stékají
Moje a zároveň cizí slzy

Kap, kap
To jen má mizerná nálada
Je dnes víc mokrá než ty kapky
Po kterých se oči lesknou…

Kap, kap
Dva proudy slin se mísí s deštěm
Proud neutichá, zdroj je nevyčerpatelný
Deštník se mi už včera zlomil

Kap, kap
Padají kapky bez ustání
Déšť nepřestává v mojí duši
I když slunce venku svítí

Můj život se stal kapkou
Kap, kap a kap
Vlévá se do řeky jménem svět a zaniká
Moje mysl, duše i tělo - všechno se topí

Mé bezvládné tělo vyhodí na břeh
Právě ten shluk dešťovách kapek
Kap, kap a kap
Kap, kap...
Autor Želwice, 06.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: JardaCH, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... kap kap ... trošku bych šetřil s tou duší ... některá slova by se měla používat velmi opatrně (např. duše, srdce, láska, milovat atd.) ...

06.06.2008 12:57:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí