Má nesmrtelnost

Má nesmrtelnost

Anotace: ...bez udání důvodu...

Má nesmrtelnost,
tenký okamžik na křídlech času,
bez otazníků života,
bez teček smrti,
s příchutí vzrušení po krvi,
má nesmrtelnost,
na konci okamžiku času,
bez udání důvodů,
s lítostí na víčkách,
slzy se ztratily na cestě,
prašné jak život,
Má nesmrtelnost,
čelí mému životu,
bez udání důvodů,
bez života a lásky...

Má smrtelnost...
Autor Láďa, 06.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Equus przewalski, mamina, PoeziGirl, Tawy, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

další z tvorby talentovaného... :)
líbí se mi "má nesmrtelnost čelí mému životu" zajímavé a neotřelé...

11.06.2008 11:56:00 | Lexisa

líbí

zajímavý :)

06.06.2008 16:02:00 | PoeziGirl

líbí

tak tahle se mi vážně líbí

06.06.2008 13:51:00 | Tawy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí