O hvězdách

O hvězdách

Anotace: ...

Na nebi hvězdy září,
jedna z nich padá-podívej.
Svýma očima se na ni zadívej,
otoč svou tajemnou tváří.

Padá a tajemství s sebou si nese.
A čeho? Života, lásky, smrti snad?
Zná něco co i my bychom měli znát?
Skončí na louce či v hlubokém lese?

Chytnu ti hvězdu, jestli budeš chtít.
Na dlani přinesu ti ten velký dar.
Přijmeš a společně půjdeme dál,
nebo nic nevezmeš, zabiješ cit.

Všechny hvězdy jednou zaniknou.
I ta tvá jednou duši pomalu vypustí.
Snad někdo promine, snad někdo odpustí,
když některé duše smutkem vykřiknou.
Autor Werdysh, 06.06.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkně napsáno,líbí se mi..

06.06.2008 18:35:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí