Mizerné mozkové možnosti myších mužů

Mizerné mozkové možnosti myších mužů

Anotace: M, m a zase pořád "m"

Malý myšák
Maus
myslel myším
mozkem
mezi možností
mnohapočetného
myšactva
možná může
myslet
mnohem
menšími
molekulami
mikrobuněk
mozkových
můžná může
mnohokrát
milovat
mnohem méně
myších milady
možná...
moment
muži-myši
mají málo možností
myslet mužnějším
myšlením
mimo malých
mozkoven
mají
mizerné
mozkové
možnosti
Autor Tomáš Přidal, 06.06.2008
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí