Paříž (La Valse D´Amour)

Paříž (La Valse D´Amour)

Anotace: Francouzská romance. Můj český text na krásnou písničku Edith Piaf "La Valse D´Amour" (Milostný valčík)

PAŘÍŽ (La Valse D´Amour)

Mám rád starou Paříž,
Aiffelovku a kříž,
A pak chci tančit,
S Francouzkou jančit,
Já mám tak rád Paříž.

Nechtějte po mě víc,
Políbit její líc,
Noční neony
Silnice dlouhý
Já chci vidět Paříž.

Do nočních podniků já nechodím
Krásné to město hlavní, já vidím,
A potom jdu spát jen sám a sám
Paříži všechno já na světě dám.

Mám rád starou Paříž,
Je to s ní leckdy kříž,
Když jdu ulicí,
S tou rudou lící,
Já se potkávám rád.

Nechtějte po mě víc,
Políbit její líc,
Noční neony
Silnice dlouhý
Já chci vidět Paříž.

Potom uléhám tam v hotelu
A ráno zas do života půjdu,
Já ten valčík jen s ní tančit budu,
A potom nikam jinam nepůjdu.

Mám rád starou Paříž,
Je to s ní leckdy kříž,
Když jdu ulicí,
S tou rudou lící,
Já se potkávám rád.

Nechtějte po mě víc,
Políbit její líc,
Noční neony
Silnice dlouhý
Já chci vidět Paříž.
Autor Zasněný básník, 07.06.2008
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Chancer, trrtrr, *Norlein*, Psychopatická lentilka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paříž je nádherné a úžasné město! Edith, měla skvělý talent...a mně se ještě kromě Paříže moc líbí Salcburg!!

20.06.2008 20:47:00 | Chancer

a éditka.

10.06.2008 14:44:00 | trrtrr

pěkné :)

07.06.2008 10:19:00 | Psychopatická lentilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí