Chtěla jsem...

Chtěla jsem...

Anotace: ...

Chtěla jsem být andělem.

Ale život mi krutě ustřihl křídla,
tvrdě jsem dopadla na studenou zem.
Se slzou v oku k nebi jsem vzhlídla,
má malá touha stala se snem.

Chtěla jsem být princeznou.

Ale z korálů stala se prachová zrníčka,
z nádherných šatů vznikl otrhaný cár.
Místo krásy mám saze na víčkách,
z lásky a štěstí stal se jinačí dar.

Chtěla jsem být květinou.

Ale voda mi chybí, květ usychá,
šlapají po mně, neslyší vzlykání.
Mé tělo umírá, už skoro nedýchám,
pohled na mě jen všechny odhání.

Chtěla jsem být motýlem.

Ale mé tělo má barvu jako noc,
namísto motýla můrou jsem se stala.
Už nemá cenu prosit o pomoc,
stejně jsem svou duši smrti dala.
Autor Werdysh, 07.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: sondulacek, bez nápadu na přezdívku..., Falka, *whatsoever*, Démon, WhiteSkull, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné. jen tak dál.

07.06.2008 13:34:00 | Démon

..pěkné-líbilo..

07.06.2008 10:53:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí