Pomocníci

Pomocníci

Anotace: Prolémy osamělého muže.

Na padesát pomocníků doma mám,
všechno ale každodenně dělám sám.
Zapnout, vypnout, vytáhnout a pověsit,
netěší mě ani zcela nový byt.

Přinést nákup, uklidit a vyžehlit,
nezapomnět na rybičky a odpadky vyhodit,
zalét kvítka, vyluxovat, uvařit,
pak se možná na chviličku posadit.

Myčka, pračka, mikrovlnka,
jsou OK,
ale dobrá hospodyňka
nikde na prodej.
Autor Teop, 07.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, Churry, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen blázni...víš kolik je tu ženskejch, který už to umí? Jen zvolit tu pravou taktiku...Dobrý!"o)

07.06.2008 12:58:00 | Churry

...neblázni, víš co by tě to stálo potu, naučit ji, to, všechno ...

07.06.2008 12:31:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí