Chci abys byl můj II.

Chci abys byl můj II.

Anotace: Podnadpis: Vášeň

Sbírka: Chtěla sem

Vášeň.

Nemůžu spát, probouzím se,
s myšlenkou na Tebe.
Točí se mi hlava závratí,
a tys´ ta jistota.

Vášeň.

Podléhám Ti, vášní spálená,
a nakonec bez dechu usínám,
v Tvé bezpečné náručí.
Pouze na moment.

Vášeň.

Nechávám se svádět a svádím Tě,
a chci abys byl můj.
Chci tě pro sebe - u sebe!
Ať jsi můj. Můj!

Vášeň.

Umotáváš mě do sítí pavoučích.
Okouzluješ mě.
Probouzíš ten plamen.
Probouzíš mě!

Vášeň.

Tichá slůvka, bez významu.
Křičící pocity, vyslyšeny.
Vášnivá hra bez pravidel.
Chci víc. Chci Tebe.

Vášeň.

***
****
***

Vášeň.
Vášeň.
Vášeň.
Spaluje mě.
Autor *whatsoever*, 07.06.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: just me, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí