Zajíček

Zajíček

Anotace: ...

Šel jsem jednou po lese,
kde zajíce jsme potkal.
Ten žije si jak v noblese,
až chuť jsem na něj dostal.

Ale pro chuť ho zabíjet nebudu,
na to je ho škoda,
ale co když potká nějakého pobudu?
Ten mu mnoho štěstí nedodá...

Musím ho jít zachránit,
před jeho jistou smrtí.
Třeba ho jen omámit,
něž ten pobuda ho zdrtí.

Vzal jsem si ho domů,
vypadá to, že je rád.
A potom ještě k tomu,
začali jsme na babu si hrát.

Nakonec mi utekl,
nevrátí se už.
Pobuda ho dostihl,
připravil si ostrý nůž...
Autor RomanV, 07.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí