Nebe mlčenlivých hvězd

Nebe mlčenlivých hvězd

Anotace: někdy mě napadá...

Nebe mlčenlivých hvězd neprozradí,
čeho je svědkem.
Bude jen tiše bdít nad jedním odchodem.
Ticho naruší až tlukot jednoho srdce,
když bude váhat a ztratí odvahu,
možná, že zradí
až se podívám dolů,
z té výšky do černé temnoty.
Možná, že se do ní vydávám i tak,
možná, že v ní jsem…
Až se setmí vydám se na cestu,
beztak už jsem pošeptal papíru,
co jsem chtěl ještě říct.
I když ruka se mi dneska chvěla
o dost víc…
Přečteno 254x
Tipy 15
Poslední tipující: Angee, pejrak, Mraveneček, Isobel, Emily Winnacott, Vlk v rouše, jiřička, kačice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opatrně, nepadej

07.06.2008 20:02:00 | zlomený a nanicovatý -__-

I mně se dnes ruka chvěla
a tak jsem přestala být bdělá
mnoho jsem se dověděla
o tom, že jsem nikdy nic nevěděla

Pěkná. Je to zajímavé, ale opravdu, být upřímný se nevyplácí

07.06.2008 18:02:00 | kačice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí