Hromadné radosti

Hromadné radosti

Anotace: psala jsem to při songu : Ayo - Life is real :)

Svoboda mě vlastní
Nechytá mě do svých pastí
Naopak je povoluje
Smát se mi dovoluje

Běžím se sluchátky v uších
Vlasy mi vlají
Možná někdo tam nahoře tuší
Moje starosti znají

Občas se tak ptám
Proč se mi děje tolik věcí, které nechci
Na otázku odpověd stále neznám
Ale určitě mě tam nahoře mají zařazenou v nějaké velké sekci

Slyší moje myšlenky
S nadějí a naivitou
Přesto je poslouchají stále
Každý den a večer
Signály vyslyšení mi dávají dále

Do rytmu má slova plynou
Myslím že se vzdalují
Další myšlenky v hlavě kynou
Do rytmu hudby mé tělo malují

Křivka sem
Čára tam
Spolu jdem
Tam kam to znám

Do hudby hlubokých srdcí
Do povrchnosti dnů a nocí
Do hořkých sladkostí
Do hromadných radostí
Autor PoeziGirl, 07.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 17
Poslední tipující: Mario de Janiero, Lady Carmila, ANT, Jahodová kopretina, Janetee, fuu, jedam, Baldeus, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...použila jsem toto málovystihující slovo protože jsem se přistihla, že nějak často opakuji "nádherné"

15.07.2008 17:31:00 | Lady Carmila

pekna basen, posledni dve sloky jsou primo dechberouci;-)

17.06.2008 21:25:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí