Kukuřičná...

Kukuřičná...

Anotace: veselá...

Proběhl jsem se v kukuřici,
trochu krkolomně
avšak
neuhýbal jsem….hrdě….
Narážela palice na palici…
vzdorovitě...tvrdě…
Potom vyčerpaný
potlučený...
spočinul jsem
na hliněné hroudě…
Pohlížím nazpět do průseku
napůl rozděleného lánu
tak nevím…
možná jsem vytvořil
z šumícího anonymního davu
rovnováhu...
možná jsem jenom poničil
lehce...
co někdo jiný
pro druhé vypěstoval
Těžce….
možná si s tím jen
zbytečně
hlavu lámu….
Prostě TEĎ jen tak sedím...
do pasu nahý,ošlehaný…
a chroupu zrna obnaženého klasu
v kukuřičném lánu se já
prostě TEĎ šťastný pasu…

Co k tomu ještě říci?
Snad jenom:,,Radši neběhejte v kukuřici!,,
Můžete také skončit duševně choří v nemocnici……
Autor enigman, 07.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jenom samá chvála(ať to nepřechválím,to je staré z loňska) :-)

08.06.2008 02:01:00 | WAYWARD

Já myslím, že je jedno kde, hlavně když můžQDeš běhat

07.06.2008 23:49:00 | kačice

..proč ne?..lepší než běhat mezi lidmi na ulici..

07.06.2008 23:08:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí