Tak málo je času

Tak málo je času

Anotace: Občas je čas rychlejší než my...

Tak málo je času, času je tak málo.
Ještě před chvílí se na nás slunce smálo,
s tvým obličejem si nevinně hrálo,
a mně stačilo i to málo…

Ubíhá to rychle, rychle to ubíhá.
Život to bohužel občas nestíhá.
Některé chyby člověk hned nevnímá,
mít stále štěstí pravidlem nebývá.

Běží nám minuty, minuty nám běží.
Něco jde lehko, něco jde ztěží.
Pozdě je pak, když mrtvá květina leží,
dýchat, žít, milovat…o to se snaží.

Utekla mi šance, šance mi utekla.
Kdybych svůj ostych tenkrát nevlekla,
a bláznivých citů se moje duše nelekla,
možná by květina v srdci rázem rozkvetla.

Času je tak málo, tak málo je času.
Poslouchám sebe, naslouchám hlasu.
Možná uvidím svět v jiném jasu,
Pak sama se rozhodnu, kolik chci času.
Autor Werdysh, 08.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Cleris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí