Stůj

Stůj

Anotace: ...

Stůj.

Zastav svoje kroky a kolem sebe se podívej.
Poslouchej svůj dech, nic jiného nevnímej.
Zavři oči a zkus přemýšlet,
co dal a vzal ti tenhle svět.

Roztáhni ruce.

Představ si, že lítáš volně jako pták.
Doprava, doleva, vzhůru do oblak.
Lehce se překážkám vyhýbáš,
těm, co nelítají, se vysmíváš.

Uvolni se.

Teď jsi tu sama, není třeba přetvářky.
Zapomeň na lidi, na jejich narážky.
Zkus myslet na sebe, na svojí duši,
smutku se zbav, úsměv ti sluší.

Otevři oči a jdi.

Podle svých snů životem kráčej,
cíl, co tě čeká, může být krásnej.
Tak jdi už, ztrácíš tu mnoho času,
a vyber si, prosím, tu správnou trasu….
Autor Werdysh, 08.06.2008
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., WhiteSkull, sportackaverunka, Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.Většina snů může být krásných...ty co krásné nebudou se lehce zapomínají.

08.06.2008 13:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí