Juj.mijasek

Juj.mijasek

Anotace: báseň na přání

Juj.mijasek

Jsem miloučká katuška
ráda tebe mám
po večerech přemyslím
proč sama usínám.

Jsi ode mne daleko
za kopcem velikým
chtela bych být u tebe
v oběti společným.

Obímat a hýčkat Tě
políbit na ústa
dívat se Ti do očí
myslet jen na Tebe
s Tebou se svět točí.
Autor jerremi, 08.06.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí