i když....jsem....jen...

i když....jsem....jen...

Anotace: uf

i když jsem jen...
pouhopouhé chmíření...
i když jsem jen pouhopouhé pýření...
jsem zlost v tobě ukrytá...
jsem kytka unyle zavytá...
i když jsem jen pouhopouhéé vnuknutí...
a tápání a zakletí...
sním jen a žiju...
vodu z potoka piju...
a nic víc nejsem --- nic!!!
Autor jarkaj, 05.08.2005
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí