Úklid

Úklid

Anotace: ...

Když se ráno probouzíš,
vůbec na nic nemyslíš.
nemilá povinnost čeká tě,
úklid se jmenuje.

Vztávání nesnášíš,
odpadky vynášíš,
začínáš vysávat,
na to hnedka pomývat.

Až se všechno udělá,
čeká tě koupelna,
úmýt, vytřít, vyprat jen,
pak oběd vařit jdem.
Pojíme, pomyjem, nespočnem
pak ve spěchu vypneš pračku jen.

Zas tě čeká žehlení
není v čase prodlení
pověsíš prádlo, pak žehlit jdeš...
vůbec si nespocneš,
den se krátí pomalu
jak vyžehlit hromadu?

Večer rychle blíží se
na spánek už těšíš se
pozdě večer uléháš
velmi rychle usínaš
zdá se ti špatný sen,
že zítra zopakuje se jen.
Autor jerremi, 08.06.2008
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí