Zlaté žvýkačky :-)

Zlaté žvýkačky :-)

Anotace: O jednom náhodném a šťastném shledání...

Já jednou koupit jsem byl žvýkačky,
Tebe jsem tam potkal,
štěstím jsem z toho skoro byl na prášky,
když pod Tvoje křídla jsem se dostal.

Náhoda to byla tenkrát perfektní,
stejně jako jsi Ty,
Štěstí bylo tehdy efektní,
jako by mě taky líbalo na rty.

Radostí jsem lítat chtěl,
snesl bych Ti i modré z nebe.
Nejhezčí slova, co jsem od Tebe měl:
Já nic nechci, jenom Tebe!!

Přišlo to tak náhle,
ani nevím jak,
Skoro neřekli jsme si nashle,
To by nebylo jen tak.

Krásná věc, ta láska,
romantika při západu slunce,
jako řemínek, co nepraská.
Dal bych Ti i šupinu ze sumce.

Zamilovaní do sebe jsme byli,
nikdy nic zlého si neprovedli.
Nikdy jsme se nepobily
Právě naopak – po svatbě bychom se nerozvedli.

Zatracené jiné město,
všechny plány zhatilo.
A stejnak – i přesto,
v srdíčku mi pro Tebe místo zůstalo.

Ale měj se tam krásně,
najdi nové přátele.
Skládej třebas básně,
hlavně ať nic zlého se Ti neděje...
Autor RomanV, 08.06.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí