Nejsou odpovědi?

Nejsou odpovědi?

Anotace: není to dílo,není důvod,nejsou odpovědi?

Proč veselá být když není důvod?
Proč smát se když není pro koho?
Proč chtít od sebe a od světa víc když zahazuješ život?
Proč čmárat na zeď prázdný vzkazy když je nikdo nepřečte?
Proč chtít někoho líbat jenom pro to abys líbal?
Proč nelíbat z lásky?
Proč podat někomu ruku jenom abys cítil teplo?
Proč ubližovat někomu kdo ti je i není jedno?
Proč říkat to co není upřímné?
Autor Yukki, 08.06.2008
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na toto téma by šla napsat celá sbírka. Ale proč?

11.06.2008 22:08:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí