Déšť

Déšť

Anotace: Ne zrovna báječný den, a prší a prší a prší

Dešťové kapky hrají sonátu
Ťuk ťuk ťik ťuk ťuk
Dešťové kapky hrají pomalu
Tak tak tik tak tak

Dešťové kapky majáky v bouři
Blik blik klik blik blik
Dešťové kapky všednost dne boří
Bum bum bác bum bum

Dešťové kapky končící v blátu
šplouch šplouch šplách šplouch šplouch
dešťové kapky jak já je chápu
hm hm mm hm hm

Dešťové kapky poslové dobří
Kap kap ťuk kap kap
Dešťové kapky v zem vláhu tvoří
čvach čvach žbluňk čvach čvach

....a stále prší (padající poslové)...
Autor ReLaXáToR, 08.06.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zbožňuju déšť a tahle báseň ho skvěle přibližuje.

17.06.2008 10:10:00 | TRIZZO

velice zajímavé:)Prostě ST

10.06.2008 14:59:00 | Ewineccka

..ale krásně prší-stoupni si ven-uvidíš..

08.06.2008 20:19:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí