Má láska padá do hlubin

Má láska padá do hlubin

Anotace: I kdyby to bylo jedno velký kliše a nikoho by to nezaujalo, je to natolik autobiografické, že pro mě to má cenu.. Zase pro Honzíka.. toho druhýho..

Chci být slepá,
ale stejně vidět ti do očí..

Chci zapomenout,
a přesto si tě před očima promítat..

Chci přestat ubližovat,
štěstí tvé cítit..

Nechci tě ztratit,
ale pořád se pletu,
dělám chyby..

Ty mě vždycky chráníš,
když utíkám,
čekáš na to,
až se zase vrátím..

Asi nikdy nepochopím, proč ti za to stojím. Proč to děláš..
Mám tě ráda, ale tvá láska sahá výš. Ta má padá do hlubin..

Navždy s tebou a zároveň bez tebe..
Autor Gabika, 08.06.2008
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: s.e.n, La Suneteto, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Střídavě se vznášet
a pak zase padat dolů,
je to krásné,
jsme-li při tom spolu.

13.06.2008 10:27:00 | s.e.n

Jo vztahy to je věda...

škyt

09.06.2008 18:00:00 | La Suneteto

Bez tebe nemůžu být.
S tebou jsem taky sám...(Ohne Dich, Rammstein)

Člověk nadělá spoustu blbostí ;-)

08.06.2008 20:28:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí