Podvečerní surealismus, když opět jsi mě nechal stát

Podvečerní surealismus, když opět jsi mě nechal stát

Anotace: ...už mi to nejde to písání a psaní a nádhera a och a ach a všechna ta krása okolo...

Když nevytvoříš jeden rok jen z barevných krůčků
na dotek
...
zamrzám
a v ústech jen malá melodie
pod jazykem
s muškama a spoustou kamení
a listů z trilogií války

Lásko proč dnes jsi tak nahá?
studíš svou krásou
a výseče ňader
a potom ANO!

nicotná touha ulehá do vůní
večera
a posečených luk
a ta bezová kvítí!
držím je pořád někde v dlaních

víš rosa nepadá, rosa prostě je
je a bývá a mizí pak
tak jako se ztrácí
naděje
má lásko touláš se...
touláš
počítám prsty když sevřenou mám pěst
a tkaničky od bot do vlasů vpletené
berou tě za ruku
a vzdychají ano
a křičívají ne!

(a očima spoutané, krčí se ke spánkům)
Autor Rozárenka, 08.06.2008
Přečteno 261x
Tipy 22
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Zasněný básník, Levandule, G.P., její alter ego, d---, JardaCH, Severka, Psavec, kokeš od pana krbce, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám levandulové pastelky,
hojí, a strhávají od telky
plné levných seriálů a romantiky,
z Tvých barev duše budou mít tiky

všichni kolemjdoucí :-)

19.06.2008 14:45:00 | Levandule

a vzdychají ano
a křičívají ne!

... jej rozi... to je něco tyhle zamotávací věci... nejdou z hlavy tak snadno jak tkaničky...blebleble

09.06.2008 19:46:00 | Trdlo

... padouch! ...

09.06.2008 13:29:00 | JardaCH

No, zajímavý to doušek jiné kávy, než na jakou jsem zvyklý. Docela pěkné a láskyplné. Láskyplnné? Ach nevím. Ta čeština...

08.06.2008 23:10:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí