slova...

slova...

Anotace: lova...ova...va...a?...

vytváří se a zanikají,
některá uvíznou,
jiná unikají….
Někdy mám radši stav,
kdy slova ztrácí význam…
kdy zhmotňují se ve mě vzdušná zrcadlení...
kdy slov není...
Zdánlivě průhledná jako sklo….
Přitom jak vrcholek ledovce
kterému chybí dno….
jak písečná pláž
ponořená v moři...
jak oheň v domění uhašený
plameny přesto dál uvnitř hoří...
Na poli otázek
položených...
já držím tichou stráž...
v odpovědích
navždy
utajený….
Autor enigman, 09.06.2008
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Caracol, labuť, Jiparo, Psavec, saddova, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by nebylo třeba slov...
říkám si někdy smutně

15.06.2008 19:57:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Tvou hru se slovíčky..
Schovám si pod víčky..

09.06.2008 23:36:00 | labuť

Pěkná, co takhle nějakou odpověď odtajnit.

09.06.2008 13:14:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí