Vílo srdcového tepla..

Vílo srdcového tepla..

Anotace: ...děkuji...:-)

Sbírka: Krajíc života

Dívko...
dobrotivá vílo
z dálav..
Tvé stádo krav
pije z vodopádu
poutníci u Tebe hladají radu
Jsi paní srdcového tepla
bohyní nejvyššího světla,
které neuvdíš
jen duší ucítíš
Děkuji za společné kroky
posvěťme jimi nekonečné věky
Tajemná vílo
královno
královno půlnočních stromů
podáváš nám svou ruku
a vedeš nebem nás
k údolí nepoutaných krás
do míst, kde zastavíme čas
Děkuji Tobě milá vílo
Tvé srdce k nám všem promluvilo:

,,Světlo je v našich dlaních"
Autor Káňátko, 09.06.2008
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor "neuvidíš" !
no je to takový pelmel...nesnaž se psát jen pro rýmy! zvol si buď verš vázaný nebo volný...a pečlivě vybírej slovíčka...;)
i roboti píší: že je to takové TorZO básně...

09.06.2008 16:02:00 | Severka

zmm, zajimava myslenka, ale nikterak me to bohuzel neoslovilo...

09.06.2008 09:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí