Čínský znak "Lásky"

Čínský znak "Lásky"

Anotace: - Čínské znaky -

Sbírka: Čínské znaky

°

- . . . možná byste si přála . . . -

Raději to nedopovím
Zahlédnu v její tváři podivný znak
zvláštní výraz překvapení
srotí se na čele
v podivné spirále údivu

. . . LÁSKA . . . ? . . .

(ano,asi jako čínský znak)
Znám jeho obraz
Visí v ložnici nad postelí

Ma chére . . .
(myslím si)
Možná byste chtěla . . .

Pozoruji jak odchází
Má ráda své tělo
a umí to s ním . . .

Tak dokáže se pohybovat
pouze hříchem neposkvrněná
. . . Vestálka . . .
Pozoruji jak klade na podlahu nohy
a zimomřivě se zachvěji
. . .
jak zázračný bývá půvab ženy
když všednost dne ví přizdobit
milým úsměvem a několika kroky

- Nechtěla byste se ještě vrátit . . . ? . . . -

°
Autor rolon, 09.06.2008
Přečteno 480x
Tipy 24
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lota, Iva Borecká, Jasmin de Paris, labuť, spare, Lenni, Psavec, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje tvorba se nedá komentovat, jenom vdechovat jako svěží vítr.

13.06.2008 14:12:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí