Kdo se vzdává?

Kdo se vzdává?

Anotace: Nemyslím, že není někdo kdo nezažil chvíli, kdy by celý život nejradši hodil za hlavu...

Sbírka: Ráno

Nemám už co ztratit,
ale nebudu si život krátit,
i kdybych chtěl pár chvil vrátit,
dál za ně budu radši platit.

Života já si prostě cením,
dokud si svůj osud měním,
zkrášluji si život sněním,
tak své neštěstí lehce plením.

Někdy však nepomáhá ani snění,
a to už tak jednoduché není,
když smutek a vztek spolu pění,
to je pak špatné nálady vření.

Jak jinak vám tedy říci mám,
že na tomhle světě cítím se sám
a jsem jako opuštěný chrám,
led, co uplaval ostatním krám.

Jak bych měl radostí výskat
a s budoucností si pískat,
když nevím jak cíl svůj získat,
a po mých snech se mi začne stýskat?

S mým osudem se tak nebudu přít,
půjdu s ním, jak se mu bude chtít,
budu jeho cestu s životem ctít,
a pak se budu už lépe mít.

Nebudeme si lhát,
protože když je o co stát
a člověk se umí prát,
nakonec se dokáže i smát.
Autor Jammie Spark, 09.06.2008
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Jessi.L, Isobel, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to docela tam má zásadní význam, ale díky

11.06.2008 16:31:00 | Jammie Spark

jo to se mi moc líbí. Nemám žádná proti,jen pro. máš docela talent...

11.06.2008 16:24:00 | Jessi.L

Klidně si to troufni... jinak by to bylo k ničemu

10.06.2008 17:43:00 | Jammie Spark

Tak něco takového podobného cítím často taky...teda pokud si to můžu troufnout říct??!:-)

10.06.2008 14:54:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí