Budu sám

Budu sám

Anotace: ............

Sbírka: vyhnanec

Proti zdi teď půjdu sám,rozbořím ledy,kousek z tebe ještě mám.
Postavím tě na okraj mích snů, ty možná vstoupíš, vejdeš dál,
Nebo se ztratíš, budu sám.

Já zůstanu sám, je mi to líto, smutek dobře znám.
Zastavím se pak poběžím dál i já mám přání nebýt sám.
V paměti hledám tvoji tvář.

Zbořit zdi co dělí nás, rázem vše skončit, život snadný se jen zdá.
Já navždy prohrávám, tvou dlaň mít ve své, nechat se vést.
Z tebou já chci navždy spát.

ref:Nechám vlnou se nést, být plujícím ostrovem.
Nechám větrem se nést, jedním mrakem se stát.
Autor rosandr, 09.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí