Podzim a já

Podzim a já

Anotace: Takhle jsem se viděl z okna vlaku na cestě do práce

Jsem jako podzim - plný změn,
červené šípky, hnědá zem,
žluté lístky, modré nebe,
ráno rosa až to zebe,
potom teplo, rudé lístky,
opadané smutné lísky,
žádný mráček a pak bouře,
parní stroj bez známky kouře,
vločka sněhu, co taje v letu,
kytička, co kvete v ledu,
velké dálky na dosah ruky,
odhozené zlaté pruty,
blízké věci někde v dálce,
otisky rtů na obálce,
místo známky otisk palce,
vyhraju já ve své válce?

19/10/2007
Autor miroslaF, 09.06.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Cizinka, Jiparo, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ve Tvém věku se přirovnávat k podzimu?? ..co mám říkat já? :D

01.08.2008 08:25:00 | Jiparo

Myslím, že tahle otázka trápí mnohé... Jinak dílko se mi moc líbí

09.06.2008 16:44:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí