Řeka

Řeka

Anotace: .. mám nějaké špatné období..

Voda v řece
tiše plyne,
zatím co někdo
se narodí, někdo zhyne..
Řečištěm brodím
po kolena
ke všem bohům se modlím
mysl nečistá,
voda je zakalena
Nechci na břeh
a nemohu zpět
Voda plyne dál
kolem plavou vytržené
listy z kalendáře
vzkazy které někdo psal
na hladině se odráží
smutné lidské tváře
slyším střípky rozhovorů
střípky vět
a já nemohu tam
ani zpět...
Autor Ninala, 05.08.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí