Oprátka

Oprátka

Anotace: Važme si svého života :)

Kolem mého krčku utahuje se oprátka,
která pomalu, ale jistě zavírá vrátka
k mému životu.

Lano kolem krku se utahuje,
naděje na přežití se oddaluje
daleko do hrobu.

Do krku se oprátka zarývá,
čekám, kdy mi smrtka zazpívá
tu písničku moji.

Stačí ztratit pevnou půdu pod nohami
a půjdu do pekel za rohatými zrůdami,
budeme hned svoji.

Já však křičím stop, dusím se,
jsem celá nervózní, potím se.
Vždyť já chci žít,
budu se za to bít.

Chci být volná jako pták,
svobodně se zase smát.
Prosím!
Autor Wyrda, 09.06.2008
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No teda děsivé, pesimistické, ale má to své kouzlo!

09.06.2008 19:20:00 | Ewineccka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí