CÍGA a WOW...

CÍGA a WOW...

Anotace: (8.6.2008) malinko prehnane, ale potrebovala sem se vypsat...:-)

Může nekuřák a antiwowkař
mezi kuřáky a wowkaři žíti?
Je to pro něj velmi těžké,
ale není zbytí.

Vím, že skoncovat s tím
není vůbec snadné
a vím, že moje řeči
a chování jsou vadné.

Vím, že moje kecy
už Tě děsně štvou,
nedej však na hecy
a měj hlavu svou.

Nemůžu se koukat na to,
jak se mi pomalu,
ale jistě,
zabíjíš..

Miluju Tě...:-*
Autor B.a.r.b.a.r, 09.06.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Psavec, LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí