Kdysi jsi mi řekla...

Kdysi jsi mi řekla...

Anotace: Povídáš... a já se učím.

Kdysi jsi řekla:
Jsi příliš konzervativní
-já udiveně klekla
a počla přemýšlet,
proč v lásce hledám svět,
když jsem konzerva pivní.

Kdysi jsi řekla:
Jsi vymyšlená žena
a já se tiše smála,
úsměv však jsem hrála

vždyť lží jsem udušena.

Kdysi jsi mi řekla:
že pro Život mám žít-
tak vzdala jsem se pekla
a k Ráji chtěla jít,
bych Evou nezůstala;
a Adam byl by živ
pro přízeň Osudu;
bez hany, bez studu.
Autor Dilla, 09.06.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Badya, fuu, sarycek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejsi vymyšlená!!

11.10.2008 20:15:00 | Badya

To jsem fakt řekla?!...konzerva pivní je fakt dobrá...!

20.06.2008 20:07:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí