Lék

Lék

Anotace: 10 let smazal 15ti minutový soud....

Najdi mi lék..... na Tvou nemoc...

mám pocit,že vážně umírám....

brodím se, tápu a marně hledám lepší zítřek...

najdi mi lék....na Tvou nemoc.... prosím....

neb zabolíš mě už brzy naposled......

Najdi mi lék na Tvou nemoc....

ač by měl být jedem

hlavně,že zabije mé zoufalství...

Hrdě jsem se dala na další cestu bez Tebe

..... soudem přiřčené ex, mám v srdci vypáleno jako kříž

....... pořád děsně pálí, řeže a krvácí.....

zeslabuje můj krok a já ztrácím víru...

Najdi mi lék..... prosím.........

jsem nakažená víc než jsem si myslela.......

a bez Tebe Tvou „nemoc“ nezvládnu........

ani zítra ani za rok.........

bez Tebe ne...
Autor Peta 2, 09.06.2008
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno zvládneš, hodně síly ti k tomu přeju .. Moc pěkně píšeš.

11.06.2008 23:57:00 | lalej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí