Děkuju

Děkuju

Anotace: Poděkování vám všem...

Děkuji za vaši podporu moji milí
vykouzlili jste úsměv na mé tváři,
rozveselili svými komentáři
tesknou chvíli
a mé líce zase září

Našla jsem zde na literu
milá slova jako pohlazení
tak všichni věřte, že věru
lepší lék na smutek
než vaše přízeň nikde není

Děkuju..
Autor Ninala, 05.08.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí