Na Samotách...

Na Samotách...

Anotace: často zastavím se...

Tihle tvorové bývají z prazvláštních…
rád se procházím světy lidí mlčenlivých....
Říká se,že jsou prostí…
oni však jsou jen oproštěni od vlivů…
neznají čas zabývat se podivným způsobům většiny....
jsou vyznavači ticha…
ukryté drahé kameny pod haldami hlušiny.....
v nich zaznívá ozvěna kroků…
v nich se zrcadlí prožitky roků....
mají svůj vlastní rytmus chození....
po svém se ukládají k spánku
ještě než zakalí se noc…
po svém se probouzejí
ještě než se rozední...
Autor enigman, 10.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Elena Suchomel, monterka, igniss, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi vystihl ducha samot. Přesně, je to tichý svět, svět sám pro sebe beze spěchu...Lidé tam však mají více času rozjímat a zabývat se duší...T
ělo bez duše je jenom živá mrtvola:-)

10.06.2008 22:44:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí