Má nesmrtelnost II

Má nesmrtelnost II

Anotace: ...bez důvodu, jenž stejně nikdo nezná...

S žiletkou,
úsměv zdá se hned lepší,
když bez udání důvodů,
ke mně se s kosou pomalu blíží.

Náruč květin,
i když bez nich plna,
má nesmrtelnost, můj největší hřích,
jenž na kraji času vídám.

I když neznám krásná slova,
nevím co je podvádět,
tak vím, co láska tak asi znamená,
bez udání důvodu směje se na mě shora…

Má nesmrtelnost v dějinách,
bez lidských radostí,
bez lásek, přátel, touhy…

bez mé smrtelnosti…
Autor Láďa, 10.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí