Ambrósie

Ambrósie

Anotace: ..-. ..-- .--. ... --- ...

Macerát mých domněnek,
láká ambrósií pomněnek,
na vlahou tezi opylovače,
poslední cigarety bez zapalovače.

Modní vlnou skrupulí,
kosmopolitního snoba s papulí,
co za škraně jak za nehet,
odkládá hybernaci pro dehet

Sladší voda pro lotos,
vařící se krve na patos,
špetkou servilní jakosti,
boží muka s milosti.
Autor barak 2, 10.06.2008
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Lasska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné, kvalitní, velmi kvalitní...

14.06.2008 10:46:00 | Michaela Angelis

Líbí se mi.

10.06.2008 21:49:00 | Psavec

...moc dobré.

10.06.2008 18:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí