O snu

O snu

Anotace: o snění

Viděl jsem ve snu překrásnou ženu
chci se jí dotknout jen ať to nepřeženu
jen letmý dotyk té krásné tváře
upřímný pohled a v očích záře

Vlasy jak hedvábí a ve tváři lesk
je to snad anděl já v kolenou kles
ať nikdy neskončí ten překrásný sen
ať nikdy nepřijde a ráno a den

Nejde to vydržet na tu krásu se dívat
chtěl bych příjít blíž já chtěl bych jí líbat
bylo to nádherné a dlouhé snění
pak přichází ráno a sním probuzení
Autor drahý, 10.06.2008
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, NikitaNikaT., beerede, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..sny a snění-hezké probuzení-pěkný celý den..

26.06.2008 08:56:00 | igniss

Skutečné snění ... :o)

10.06.2008 21:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí